Партнер Весілля Переможця, один з найкращих весільних фотографів України Валентин Христич

Партнер Весілля Переможця, один з найкращих весільних фотографів України Валентин Христич

Один з найкращих весільних фотографів України Валентин Христич.
Головний Принцип роботи Валентина Христича — відповідальність та пунктуальність в усьому. Валентин — людина педантична, і дуже відповідально та вимогливо ставиться до всього у житті і намагається поводитися з людьми так само: ніколи нікого не підводити та не кидати слів на вітер. Усі ці якості зберігаються і у «фотографії»: Валентин вимогливий до себе і своїх асистентів та відповідальний перед замовником.
Дуже важливо, щоб весь день вашого весілля поруч була людина з якою вам комфортно працювати. Ось чому, обираючи фотографа, ми завжди радимо обов’язкові з ним зустрітися і поспілкуватися. Так ви зрозумієте не тільки, подобаються вам його роботи чи ні, але й чи комфортно Вам поруч з цією людиною. Адже буде не дуже приємно, коли на ваше свято, в яке ви вклали душу, сили, нерви, гроші, і намагалися зробити його максимально незабутнім, комфортним та красивим, прийде якийсь неадекватний фотограф з неприємною зовнішністю, та таким же «прикидом» та невмінням спілкуватися з людьми, які його оточують. Така людина буде «білою вороною» на вашому святі і навряд чи вам та вашим гостям буде приємно бачити його увесь день.
Інша справа, коли весільний фотограф зливається із заходом та людьми, які його оточують, і стає частиною свята; вміє влучно пожартувати, згладити певні неприємні моменти, котрі виникають часом впродовж дня, гідно поводить себе, має чистий та тверезий погляд і найголовніше – нікому ніколи не заважає і бачить усе на 360 градусів.
Валентин Христич саме така людина!


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заказать звонок
+
Жду звонка!